Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Susanne - 11 maj 2010 08:57

Ja, så var debuten i lägre klass spår avklarad. I lördags styrde vi bilen mot ljusdals Bk och vi var tre! hugade tävlande ekiage som ville visa våra färdigheter i spåret med tillhörade lydnad och budföring. Vädret var fanastiskt, soligt och vindstilla. Kanonbra arrangerad tävling av Ljusdals Brukshundklubb och mycket trevliga människor! Tackar tackar!


Drog nummer tre vid lottningen och sen bar det ut till spåret. Alla pinnar (7+1) in och 16min i spåret, matte mycket nöjd. Bra känsla att ta med sig tillbaka till klubben för resterande tävling.


Nästa moment var platsliggning med skott. Clippa låg en aningens oroligt, tittade lite men när nästan 4 min gått och det endast! är minuten kvar reser den lilla tösen sig upp och knallar bort till matte.... jaja...


Sen blir det budföring med skott, Clippa springer som en kanonkula fram och tillbaka, klockrent som hon brukar. 10-10.


Ja så blev det dax för lydnaden.... 50p bort vid platsen, och inget färdigt kryp... som även den är värd 50p.


Hyfsade poäng fram till apporteringen....

Clippa ansåg nog att hon gjort sitt för dagen, för hon tyckte att visa upp sig och apporten för domare och tävlingsledaren kunde hon unna sig...

Nästföljande,sista för dagen, moment hopp över hinder, hoppade hon ut men blev sittande och tog semester, full studie på vad som hände på parkeringen.

I och med det var vi utan uppflyttning.


Så här kan det bli! Nya tag....



MEN vi hade iallafall tur med vädret....!


Ha de gott


  

Ovido - Quiz & Flashcards